Werken als gastvrouw/gastheer in Zuiderlicht

Dankzij de inzet van ons vrijwilligersteam is Zuiderlicht elke dag open en kunnen er ook in de weekenden activiteiten plaats vinden. Zie je het omgaan met uiteenlopende situaties als een uitdaging en ontmoet je graag mooie, gelijkgestemde mensen dan is de functie van gastheer-vrouw misschien iets voor jou.

Wat vragen wij?
Als gastvrouw-heer werk je in onze gezellige centrale ontmoetingsruimte.  Je ontvangt de docenten, therapeuten, cursisten en bezoekers met een vriendelijke lach.
Je bent verantwoordelijk voor de sfeer, het klaarmaken van de werkruimtes voor cursussen en workshops en je serveert koffie, thee en versnaperingen.
Ook ben je behulpzaam bij vragen van onze bezoekers. Je bent het visitekaartje van Zuiderlicht.

Wij vragen jou minimaal een dagdeel per veertien dagen naar keuze (ook ’s avonds/weekend) beschikbaar te zijn en als indien mogelijk minimaal eens per twee maanden een dagdeel in het weekend te willen werken. Ook degene die als invalkracht aan de slag willen zijn welkom.

Wat bieden wij?
Wij bieden een fijne werkplek waar je de kans hebt veel gelijkgestemden te ontmoeten. Verder kun je als vrijwilliger aan veel activiteiten gratis of met korting meedoen. Je krijgt er een fijne groep collega’s bij. Voor het vrijwilligersteam worden regelmatig speciale activiteiten georganiseerd, te denken valt aan teambuilding, een sinterklaasmiddag of nieuwjaar buffet, creatieve middagen.

Spreekt dit je aan en heb je ook zin om ons team te komen versterken wordt dan gastheer of gastvrouw. Bel of mail voor meer informatie en het plannen van een kennismakingsgesprek met Inge Voeten tel: 06-40559847 of mail naar info@zuiderlichtbreda.nl