Praktijkruimte huren

Werken bij Zuiderlicht is leuk en gemakkelijk te regelen. Ben je therapeut of coach dan kun  je het Zuiderlicht flex-abonnement nemen.

Je betaalt een  vast bedrag (114 euro) per maand. Je hebt dan wekelijks 4 uur praktijkruimte tot je beschikking . Deze uren kun je zelf gemakkelijk via een app inboeken in de centrale agenda op de dagen/tijden die jou uitkomen. Zo kun je bv 2 uur op maandagmiddag werken, 1 uur op woensdagochtend en 1 uur op vrijdagavond.

Als je het fijner vindt,  kun je ze ook een dagdeel ( 4 uur) vast reserveren in het systeem  bijvoorbeeld elke vrijdagochtend van 09.00-13.00uur. Onze ruimtes zijn voor therapeuten/coaches te boeken van 8.30 uur in de ochtend tot 22 uur in de avond en ook op zaterdag en zondag. Koffie en thee is voor therapeuten/coaches en cliënten inbegrepen in de prijs. Onze gastvrouwen en -heren die de balie bemannen in de loungeruimte beneden, ontvangen je cliënten en verzorgen de koffie en de thee voor je.

Ben je docent en zoek je een ruimte voor een cursus, opleiding, lezing of training, dan kun je op basis van lesuren/dagdelen/dagen groepsruimte huren. Dit kan op losse basis of vaste basis (52 weken per jaar)

Onze huur is vrij van btw. Verder worden al je activiteiten kosteloos vermeld op de website van Zuiderlicht en op de Zuiderlicht Facebook pagina. Tevens kun je maandelijks adverteren in onze digitale nieuwsbrief. (15,- per advertentie)

Ook kun je vrij gebruiken maken van onze gezellige ontmoetingsruimte. Hier serveren wij lunches, koffie en thee , maar ook cappuccino, smoothies, fruitsapjes, flesjes water en allerlei biologische repen. Met een gastvrije barmedewerker, tijdschriften over bewustzijnsonderwerpen, en rustige achtergrondmuziek is het een goede plek om tot jezelf te komen of voor een inspirerende ontmoeting. Bij mooi weer kun je vertoeven op het terras in onze zonnige achtertuin of neerstrijken onder de appelbomen.

Wil je ruimte huren of meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op met:
Inge Voeten – 06-40559847- info@zuiderlichtbreda.nl

  • Ruime ervaring
  • Zelfstandig werkzaam
  • Altijd vriendelijke gastvrouwen aanwezig
  • Gratis vermelding website
  • Incl. ontmoetingsruimte, tuin en terras
  • Zelf je uren inboeken (praktijkruimte)