Cursus-vakantieweek week in een prachtig chateau in de Ardennen :  Ontwikkel  je intuitieve en mediamieke vermogens
19-26 juli 2024


Heb je ook altijd het gevoel gehad, dat er meer is.. Ook nieuwsgierig of jij zelf ook meer kan voelen/zien.. ervaren?
Zou jij ook je paranormale gaven willen ontdekken? 
Iedereen is geboren met een ‘zesde’ zintuig. We gaan gedurende deze spirituele vakantieweek
leren om het ‘helder zien’, ‘helder horen’, ‘helder voelen’ en het ‘helder weten’ weer in ons gewaar te worden door onze innerlijke zintuigen te trainen.
Tijdens deze week  heb je alle kans om te ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen en kun je deze verder ontwikkelen.
Het wordt een week waarin je veel zult leren over jezelf en ook heel belangrijk, het wordt een week vol gezelligheid en verwondering.

De cursus mediumschap wordt gegeven in drie onderdelen: Parapsychologie, Mentaal Mediumschap en Ovaat (Druïderij).
Deze  losse delen complimenteren elkaar. De cursus geeft theoretische achtergrondinformatie van alle drie de richtingen die
hun oorspronkelijke basis uiteindelijk terugvinden in Vedische en Keltische rituelen en gebruiken.

 


Wat komt er zoal aan bod deze week?

  • Leer via meditatie en visualisatie je zesde zintuig te stimuleren.
  • Leer onderscheid te maken tussen de werkingen van de chakra’s.
  • Leer hoe je je chakra’s effectief kan inzetten om je gewaarwording van het bovennatuurlijke te verhogen.
  • Leer hoe je de samenwerking met je gidsen kan beginnen/versterken/verrijken.
  • Leer hoe je mediumschap kan stimuleren/versterken/verrijken.
  • Leer hoe energie verandert met het wisselen van de jaarlijkse seizoenen en met de Maan- en Zonnecyclus.
  • Leer te werken met de elementen.
  • Leer waar jouw kracht ligt.
  • Je oefent in groepsverband en in tweetallen met het geven van consulten

In deze cursusweek wordt gebruik gemaakt van verschillende attributen, zoals: speelkaarten, pen en papier, woordkaarten, etc. Het gebruik van attributen
helpt de intuïtie te versterken en zelfverzekerdheid op te bouwen.  Verder worden Ademhaling, Meditatie en Visualisatie technieken gebruikt om het zesde zintuig
te trainen en te stimuleren.

De cursus komt met een boek en certificering door Tara Spirituele & Paranormale Samenwerking.
De cursus is uitstekend geschikt voor beginners, maar zeker ook verrijkend voor meer gevorderde beoefenaars.

In de ochtend en avond hebben we een programma. De middagen zijn vrij om zelf te besteden. Je kunt heerlijk wandelen in de omgeving, kajakken,
leuke plaatsjes zoals het gezellige Dinant aan de Maas bezoeken  en er is natuurlijk ook tijd om tussendoor samen te oefenen.

Over de docente Yvonne J. Smit:

Yvonne is in Nederland geboren met een alles overheersend zesde zintuig. Om dit te leren beheersen, startte ze in de jaren tachtig een zoektocht in het wereldje van het paranormale. Dit was niet om te leren hoe ze haarzelf moest openen naar het ‘rijk der doden’, maar juist om het af te sluiten. Was ze psychotisch of paranormaal begaafd?

Op 21 jarige leeftijd leidde haar speurtocht naar Engeland. Hier sloot ze zich aan bij de Spirituele Kerk in Edmonton, Londen. Voor haar gave was het Spiritualistische pad te beperkend. Hierom zocht Yvonne verrijking in het Occulte, met name in de Westerse Esoterie. Via de Westerse Esoterie kwam Yvonne in aanraking met natuurgeloven en praktijken, vooral met het Druïdisme/Druïderij. Yvonne heeft 27 jaar lang in Engeland gewoond. Ze hield zich dagelijks bezig met het Spirituele en Paranormale en heeft hierin les gegeven. Ze begeleidde de Open Kring en Gesloten Kring voor de Spiritualisten kerk in Edmonton. Ook kon je haar consulteren op de grote Body, Mind &  Spirit festivals en beurzen die in verschillende grote steden in Engeland werden gehouden. Ze hield zich ook bezig met lezingen en het verdrijven van ongewenste entiteiten. Het kan zijn dat als je in Engeland op vakantie bent geweest je haar wel eens hebt zien werken. Ze legde tarotkaarten en deed aan hand- en auralezen in de bekende London Covent Garden market. Ze had daar haar stalletje achter de ´Jacket Potatoe wagen` en in Camden Town market hadden ze haar geplaatst in ´The Dead ally` of misschien zag je haar in Old Spitalfields?

De cursusweek vindt plaats in een unieke en authentieke groepsaccommodatie , een stijlvol kasteel/ Herenhuis in Anhéé , (Ardennen).  Een heerlijk privédomein van 25 ha midden in de natuur met een zonovergoten terras met zicht op de omliggende bossen. Het kasteel beschikt over 4 verdiepingen en heeft 12 slaapkamers met privébadkamer. We hebben voor het programma de beschikking over een fijne binnenruimte maar zullen zo veel mogelijk het programma buiten laten plaatsvinden.

Organisatie /begeleiding: 

De praktische organisatie van deze zomerweek is in handen van Inge Voeten, de oprichter van Zuiderlicht, Centrum voor Bewust Leven te Breda.
Ieder jaar organiseert Zuiderlicht een spirituele vakantieweek in Nederland of in het buitenland.
Voor meer info zie : www.zuiderlichtbreda.nl.

Het inhoudelijke programma wordt dit jaar begeleid door Yvonne Smit, oprichter van TARA, spirituele & paranormale samenwerking.
Binnen Zuiderlicht geeft Yvonne de wekelijkse spirituele paranormale kring en cursussen mediumschap.
Zie ook de website van Yvon:  https://www.tarasps.com

De kamers:
Alle slaapkamers beschikken over een eigen badkamer.
Er zijn 8 eenpersoonskamers en 2 tweepersoonskamers.

Maaltijden:
Er wordt deze week heerlijk vegetarisch en met veel passie voor je gekookt door Mirjam Olthof, de vaste retraite-kok van Zuiderlicht.
Het eten gebeurt bij goed weer heerlijk buiten op het terras en nadien ruimen we zelf af en helpen eventueel mee met de afwas.

Praktische informatie:
Deze cursus/vakantieweek vindt plaats van vrijdag 19 t/ vrijdag 26 juli 2024.
Aankomen: Vrijdag 19 juli vanaf 17 uur, diner om 18.30 uur.
Vertrek: Vrijdag 26 juli om 10.00 uur.

Kosten:
De totale kosten zijn € 895, – all-in.
Een 1-persoonskamer is beperkt beschikbaar, de toeslag daarvoor is € 295,00 per week.
Dit bedrag is inclusief het complete cursusprogramma, 7 overnachtingen, 7 x 3-gangendiner, ontbijt, lunch, koffie, thee, fruit, snacks cursusboek en certificaat.

Het maximum aantal deelnemers bedraagt 12 personen.
Meld je tijdig aan om jouw plek te reserveren, bij aanmelding wordt een aanbetaling gevraagd van 295€, de rest van het bedrag kan eind mei 2024 worden voldaan.

Vervoer:

Het is eventueel mogelijk eventueel te carpoolen. Bij je aanmelding kun je aangeven of je ruimte hebt om carpoolers mee te nemen of dat je juist iemand zoekt, waarmee je kunt meerijden. Wij brengen de deelnemers die willen carpoolen met elkaar in contact.

Aanmelden:

Om je aan te melden voor deze vakantieweek:
Stuur een e-mail met je naam en telefoonnummer naar info@zuiderlichtbreda.nl.
In de mail, geef je aan welke kamer je voorkeur heeft (1- of 2-persoons) en of je eventueel wilt carpoolen (rijden of meerijden).
Daarna ontvang je een factuur om een aanbetaling te doen van 295,-
Na betaling van de factuur ben je definitief ingeschreven voor deze vakantieweek. Eind mei 2024 ontvang je dan een tweede factuur voor het restantbedrag.

Klik hiervoor de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de weekenden en cursusweken van Zuiderlicht.