Munay.thewilltolove

Wat gaan we doen?

De dag begint om 10 uur en wordt rond 16.30 uur afgerond.

Voor de lunch wordt er uitleg gegeven over  het Munay symbool. In een geleide meditatie kunnen we betekenis ervan voelen.

Na de lunch wordt er uitleg gegeven over Hucha en gaan we oefenen met het schenken van Hucha aan moeder Aarde. Hucha is de onze ballast, dat wat ons blokkeert. We gaan dus loslaten of vergeven wat ons niet meer dient, wat nog aan ons systeem kleeft.

Het schenken van Hucha is een spirituele techniek uit de Incakosmologie. Door het schenken of vergeven van onze ballast maken we de weg vrij voor Munay of Liefde.

 

Hucha omzetten. (zie Hucha)

Pachamama , zoals Moeder Aarde en de Mystieke Moeder in de Andes worden genoemd, is de grootste energie-omzetster die we kennen. Onze Hucha is voor Pachamama als mest. Die mest zet zij om naar vruchtbare compost.

Dit is duidelijk te zien in de fysieke kringloop van de natuur, maar energetisch werkt dat ook zo. Immers: zo buiten, zo binnen. En andersom.

Wanneer wij onze mest of Hucha aan Pachamama schenken, geeft ze ons daar altijd iets voor terug. In het geval van echte mest mogen wij een goede oogst verwachten. Voor het schenken onze Hucha ontvangen wij Munay of Liefde.

 

Hoofd en Hart.

De uitleg over Munay symbool en het schenken van Hucha doen een beroep op ons hoofd, we moeten immers begrijpen waar het over gaat.

Om de waarde van de het materiaal in ons hart te kunnen voelen begeleid ik enkele meditaties.

Door hoofd en hart, kennis en ervaring,  te verbinden is de methode goed te integreren in het dagelijks leven.

De geleide meditaties zijn geworteld in het jarenlang werken met-, en bestuderen van, zowel  enkele aspecten uit de Incakosmologie, als Een Cursus in Wonderen. De eenduidige boodschap van beide leringen ‘Maak jezelf vrij om een Licht van Liefde te kunnen zijn’ blijft mij inspireren.

Het ontwikkelen van Munay, ‘jóúw Wil om Lief te hebben’ en het schenken van Hucha of het vergeven van ballast maken de weg vrij voor nieuwe innerlijke balans. Munay geeft ruimte aan het innerlijk Licht van de Liefde en kan jouw relaties met de wereld om je heen verbeteren of herstellen.

 

Praktisch

De dag wordt geopend en gesloten met een eenvoudige ceremonie. Daarvoor mag je een persoonlijk kleinood meenemen, bijvoorbeeld een ring, steen of een afbeelding. Deze wordt in onze kring geplaatst, en zo heb je een mooie herinnering en/of energetisch anker.

Wanneer?

Op zondag 17 februari vind de workshop plaats in Zuiderlicht

Na je aanmelding krijg je de bijhorende praktische informatie.

Opgeven en informatie via het contactformulier. https://www.munaythewilltolove.com/contact/

De bijdrage voor de workshop bedraagt  €55, Inclusief koffie, thee en materiaal.

 

De keuze is aan jou.

Om werkelijk profijt te hebben van de  oefeningen heb je  liefdevolle inzet of Munay nodig. Je moet het werkelijk willen om bij de Liefde zijn.

In onze dynamische wereld vol afleiding en stress wordt er steeds gevraagd wat je wilt zien en ervaren; het Licht van Munay of de duisternis van Hucha.

De keuze is aan jou. Maar als je eenmaal begonnen bent met het ervaren van het Licht van Liefde, dan zal je verlangen daarnaar je motiveren en je de weg wijzen.