NIEUW: Flexibel werken in Zuiderlicht

Vind jij het fijn als coach / therapeut om zelf je uren in te boeken? In Zuiderlicht kan dat vanaf heden. Je krijgt de keuze voor een vast dagdeel in de week of flexibele uren die zelf in te boeken zijn in de digitale agenda (5 per week).

Werken in Zuiderlicht
Al bijna 13 jaar lang faciliteert Zuiderlicht therapeuten, docenten, bedrijven, ondernemers, instellingen en netwerkorganisaties met de verhuur van ruimten voor een training, workshop, individueel consult , cursus, opleiding, evenement, conferentie, seminar, vergadering en presentatie.

Binnen Zuiderlicht werk je zelfstandig, maar onder de paraplu van het centrum kun je gebruik maken van vele voordelen van het werken in Zuiderlicht.

Zo beschikt Zuiderlicht over een zeer groot pr-netwerk en veel praktische kennis over hoe een eigen praktijk vorm te geven.
Medewerkers die net een praktijk beginnen kunnen kosteloos deelnemen aan de workshop Start je eigen Praktijk.

Dagdeel of uurbasis
Je kunt op dagdeelbasis (voor therapeuten/coaches) of op basis van lesuren (docenten) ruimte huren.
Als therapeut / coach heb je de keuze voor een vast dagdeel in de week (ochtend/middag/avond) of voor het flexibele Zuiderlicht-abonnement. Als je kiest voor het abonnement betaal je een vast bedrag per maand. (gebaseerd op de prijs van een vast dagdeel) Je hebt dan wekelijks 5 uur praktijkruimte tot je beschikking, deze uren kun je zelf gemakkelijk via een app inboeken in de centrale agenda op de dagen/tijden die jou uitkomen.

Al je activiteiten worden gratis vermeld op de veel bezochte website en indien je op regelmatige basis ruimte huurt, krijg je de mogelijkheid om je activiteit aan te kondigen in de nieuwsbrief. Deze verschijnt maandelijks en heeft een groot bereik.

In verbinding
Verbinding vinden wij belangrijk. Daarom is er een scala aan activiteiten waar je aan deel kunt nemen als je aan Zuiderlicht verbonden bent. Binnen Zuiderlicht inspireren, enthousiasmeren en voeden collega’s elkaar. Regelmatig hebben we verbindingsavonden waar je het contact met je collega’s kunt verdiepen en ervaringen kunt uitwisselen, twee maal per jaar de druk bezochte open dagen, intervisie-bijeenkomsten, een kerstborrel.