White Circle Kundalini from the Heart

White Circle
Kundalini from the heart

The White Circle is een Kundalini Masterclass. Ik (Amudra) ben een gecertificeerd Kundalini yoga level 3 docent, maar ik volg in mijn lessen alleen nog maar mijn hart zonder de strikte regels van de Kundalini yogaopleiding te volgen. Hierdoor ontstaat er een heerlijke hartsenergie, is er ruimte om te lachen en om emoties de vrije loop te laten.
Kundalini yoga wordt ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd, bij regelmatige beoefening wordt je je bewuster van je mens zijn. Je wordt je bewuster van je eigen acties en het gevolg daarvan en hierdoor kun je beter communiceren vanuit het hier en nu. Kundalini yoga werkt heel direct op het zenuw- en klierstelsel, hierdoor kun je meteen het effect voelen in je lichaam. Meer ontspanning, meer vitaliteit en een betere focus en helderheid zullen merkbaar zijn. Kundalini yoga is een totaal andere vorm dan bv Hatha yoga, er zijn geen statische houdingen maar juist beweging, veel ademtechnieken en soms een mantra of klank daarbij. Ook is er veel ruimte voor meditatie.

In mijn White Circle avonden staan het navelpunt en het hartcentrum centraal. Wit is een belangrijke kleur in Kundalini yoga omdat deze kleur alle kleuren in zich heeft, maar draag je liever een andere kleur dan is dat natuurlijk ook goed.

Er is geen ervaring nodig omdat elke oefening aan te passen is aan jouw lichaam. Het kan zelfs op een stoel. Kom ervaren en voelen in hartsenergie……….

Ik ontvang je met een open hart, lieve groet,
Amudra

Breng zelf een yogamat, dekentje en water mee. Het Zuiderlicht is goed bereikbaar met bus en trein, let op als je met de auto komt, betaald parkeren tot 22.00uur

Wanneer: Dinsdag 2 april van 19.30-21.30 uur
Locatie : Zuiderlicht Kloosterlaan 138A Breda . Zie route: https://www.zuiderlichtbreda.nl/contact/
Kosten : 20 euro
Deelname : Geef je op via whatsapp 06-33104391 of mail amudra.menor@gmail.com Je ontvangt dan een Tikkie, pas als je betaald hebt is jouw plaats gereserveerd.